Belsőépítészeti üvegek tervezése – készítése – beépítése

Hőszigetelt ablak, a gyártástól a felhelyezésig!

Hőszigetelt üvegtető

Hőszigetelt ablak

Az ablakok manapság többnyire hőszigetelő képességükben térnek el egymástól, s itt beszélhetünk a teljes ablakszerkezetről és az hőszigetelt üvegfelületetek képességeiről egyaránt. Emellett természetesen számtalan egyéb tényező is fontos lehet, így az üvegek biztonsági szintje, ellenálló képessége stb.

Az azonban kétségtelen, hogy a legnagyobb hangsúly a hő áteresztési tulajdonságokon van, s ezekre a tulajdonságokra érdemes is odafigyelni. Cégünk számtalan hőszigetelt ablak felülethez kínál minőségi üvegeket, elkezdve az olcsóbb, kevésbé hatékony, s a drágább, de jóval hatékonyabb típusokig.

Egy hagyományos üvegfelület általános hőátbocsátási tényezője 5,8W/m2K, míg egy felső kategóriás Super Low-e üveg hőátbocsátása mindössze 1,1W/m2K.

A különbségek tehát óriásiak, így a megfelelő hőszigetelt ablak kiválasztása esetén érdemes egy szakértő tanácsát is kikérni. Cégünk minden fontos kérdést illetően segítséget nyújthat Önnek, így ha hőszigetelt ablak után érdeklődik és az optimális ár-érték arányt kívánja megcélozni, jó helyen jár.

Felkészült munkatársaink mindenben a segítségére lesznek, a tervezési fázisoktól elkezdve, egészen a kivitelezés utolsó szakaszáig. Az aktuális árainkat megtekintheti a weboldalunkon, ahol egyéb fontos információkat is feltüntettünk a hőszigetelt ablakok kapcsán. Kínálatunkban természetesen több típusú hőszigetelt üveget találhat, a biztonsági üvegtől elkezdve, egészen a matt, vagy reflexiós üvegekig, így cégünk az összes felmerülő igényt képes kielégíteni. Kérdés esetén keressen minket bizalommal!