Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Az edzett üveg árakról!

Edzett üveg

Edzett üveg

Az üvegezés során meglehetősen sok esetben van szükség erős és edzett üvegfelületekre, amelyek tökéletesen ellenállnak a legnagyobb terhelésnek is, s szinte törhetetlenek. Ilyenek lehetnek a különféle üvegfalak, kirakatüvegek, üvegkorlátok, de természetesen az üvegből készült zuhanykabinok is. Cégünk kivételesen nagy figyelmet fordít a biztonságra, így a legtöbb esetben ilyen üvegfajtát alkalmazunk. Fej feletti üvegezés esetén és gyerekek közelében kizárólag biztonsági üvegezést javaslunk. Nem elég maga a biztonsági üveg alkalmazása, fontos, hogy megfelelő vastagságű és minőségű legyen a termék. Gyakori probléma, hogy zuhanykabinokat, üvegajtókat szaunaajtókat indokolatlanul vékony, esetenként 4-6 mm vastagságban árulnak. Többnyire persze vásárló általi beépítéssel… Naponta rendelnek ügyfeleink pótüvegeket ilyen termékekhez. Döntés előtt mérlegeljen! Szívesen segítünk, hogy valóban tartós, biztonságos és igényeinek tökéletesen megfelelő terméket válasszon! Emellett fontosnak tartjuk az edzett üveg árakat is, vagyis azt, hogy megrendelőink megfizethető áron jussanak hozzá a luxushoz, kényelemhez és biztonsághoz, már ami az üvegfelületeket illeti.

Éppen ezért az edzett üveg árainkat optimálisan és reálisan határoztuk meg. Ennek hatására cégünk garantálja vásárlói számára a tökéletes ár-érték arányt. Emellett természetesen állandó akciókkal várjuk megrendelőinket, amelyek keretében akár több tíz százalékot is megspórolhatnak az adott üveg árából. Cégünk kínálata az üvegfelületek kapcsán szinte korlátlan. Épp úgy megtalálhatóak nálunk üvegfalak, zuhanykabinok, dekorációs üvegek és tükrök, mint ahogy hőszigetelt üvegek, vagy üvegkorlátok.

Munkatársaink minden esetben figyelembe veszik az egyedi igényeket, s ezek alapján szabják méretre és építik be az üvegfelületeket. Ha tehát ár-érték arányos edzett üveg árak mellett szeretné felújítani ingatlanját, kérjük, hogy keressen minket bizalommal a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén! Ha pedig további információra van szüksége cégünkről és tevékenységeinkről, böngésszen a weboldalunkon!