Belsőépítészeti üvegek tervezése – készítése – beépítése

Biztonsági üveg többféle funkcióval

Biztonsági üveg

Biztonsági üveg

Napjaink belsőépítészeti trendjeit figyelemmel követve egyértelműen elmondható, hogy a korábbi gyakorlattal ellenben egyre inkább szerephez jutnak az olyan alapanyagok, amelyeket néhány évtizede még kevésbé használtak fel az otthonok kialakításakor. Ezek közül egyik az üveg, mely ma már nem csak az ablakokon köszön vissza, hanem gyakorlatilag helyiségtől függetlenül bárhol jól mutat.

A biztonsági üveg egyaránt remek választás a lépcsőfeljáró korlátjához, zuhanyajtóként, egyedi zuhanykabinos megoldások kialakításához, de üvegfalak és ajtók is beépíthetőek bármely helyiség elválasztására. Fontos szempont azonban, hogy biztonsági üveg mellett tegyük le voksunkat, ezzel nem csak a balesetveszélyes helyzeteket elkerülve, de az időtálló minőséget is megcélozva.

A megfelelő forgalmazó, gyártó megtalálásával egyéni igényeit is maximálisan érvényre juttathatja, így ha mintával ellátott üvegajtóra vágyik, vagy egyedi méretezésű zuhanyzója elé szeretne egy mutatós, exkluzív megjelenéssel bíró zuhanyfalat, akkor is remek döntés lehet a biztonsági üveg. A speciális kialakításnak köszönhetően a vizes közegű fürdőszobában is megállja a helyét a biztonsági üveg, ugyanis olyan felületkezeléssel készül, melynek köszönhetően a vízkő nem okoz majd mindennapos problémát.

Üzlete kirakatához szeretné megtalálni az ideális anyagot? A biztonsági üveg nem csak otthonokban kerül gyakran felhasználásra, hanem plázákban, és az utcákon is találkozhatunk vele. A különleges építészeti megoldások kedvelői számára biztonsági üveg üvegfödémként, vagy üvegtetőként is ajánlott.