Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Bontsa meg a teret üveg térelválasztó segítségével!

Üveg

Üveg

Hazánkban elsősorban polgári lakások esetében szoktak előfordulni olyan nagy terek, amelyeknél sokszor problémát jelent a lakberendezés. Az egyedi belsőépítészeti megoldások közül csupán egyaz üveg térelválasztó, amely rendkívül mutatós választásnak bizonyul akkor, ha teret szeretnénk megbontani.

A külföldön elterjedt loft lakások esetében gyakori, hogy üveg felületeket alkalmaznak mind a lépcsőfeljárók, mint a galéria korlátok készítésekor, de a hatalmas üveg ablakok és ajtók is nagy népszerűségnek örvendenek. Az üveg térelválasztó esetében akár egyedi felületi kialakítás mellett is leteheti a voksot, hiszen többféle savmart technológia is rendelkezésre áll annak érdekében, hogy mintákat, ábrákat lehessen az üvegre készíteni.

Természetesen nem csak üveg térelválasztó esetében alkalmazható sikerrel az alapanyag, hanem fürdőszobákba is remek döntésnek bizonyul. Különösen így van ez akkor, ha a helyiség egyedi méreteinél fogva az előre gyártott zuhanykabinok nem megfelelőek. Kérje szakember segítségét, és biztonsági üveg használatával akár egészen egyedi elképzelései is megvalósíthatóvá válnak. Az üveg minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, és legyen szó a teljesen áttetsző fajtáról, a savmart változatról, vagy a konyhában előszeretettel alkalmazott színes üvegről, érdemes felújítás és korszerűsítés esetén mellette letenni a voksot. Az üveg térelválasztó kiváló módja annak, hogy a helyiségeket kisebbé, otthonosabbá, barátságosabbá, és ezáltal élhetőbbé tegye, valamint plusz helyiséget alakítson ki.