Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Zuhanykabinok az Üvegstúdió kínálatában

Zuhanykabinok

Egyedi zuhanykabinok

Ha fürdőszobát építünk vagy újítunk fel, sokszor felmerül a kérdés, hogy kád legyen vagy zuhanykabin. Szerencsés esetben van hely és lehetőség mindkettőre, így élvezhetjük mindegyik előnyét. Azonban ha választanunk kell, akkor figyelembe kell venni a család igényeit: gyorsan, csak lezuhanyozunk általában, vagy szeretünk hosszabban üldögélni egy-egy kád habos, illatos vízben? Ha ez utóbbihoz nem ragaszkodunk, akkor mindenképpen praktikusabb és költséghatékonyabb megoldás a zuhanykabin. Itt is adódik azonban a kérdés: Milyen? Épített, előre gyártott, műanyag, üveg, esetleg falazott? Épített, vagy akril zuhanytálcás?

Az üzletekben kapható műanyagfalú zuhanykabinok már a múlt nem túl szép termékei. A fürdőszobában is egyre nagyobb szerepet kapnak az üvegfelületek, és a zuhanykabinok is egyre gyakrabban készülnek üvegből. Az Üvegstúdió által készített zuhanykabinok minimum 8 mm vastag, edzett üvegből készülnek, ezáltal teljesen biztonságosak. ( Az ennél vékonyabb üveg semmiképpen nem biztonságos, a zuhanykabin készítéséhez. )

A zuhanykabinok vízzárással rendelkeznek, így nem folyik ki a víz zuhanyzás közben. Az így készített darabok modern, elegáns és igényes megjelenést kölcsönöznek a fürdőszobának. A zuhanykabin általában keret nélkül készül, többnyire épített tálcára, de bármilyen más hagyományos zuhanytálcára szerelhető. Akár tetőtéri lakásban is kivitelezhető, mivel egyedileg gyártott edzett üvegből készül. Ráadásul rekordidő alatt, kb. 2-3 héten belül elkészül, és 2 év garancia is van rá! A vasalatok fényes, vagy matt króm, szálcsiszolt, vagy igény esetén egyedi színre szinterezettek. Ha Ön is szereti az egyedi, szép megoldásokat, akkor csináltasson üveg zuhanykabint!

Szálloda, hotel, privát zuhanykabinok

zuhanykabinok: