Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Előtető bejárati ajtókhoz

Előtető bejárati ajtókhoz

Előtető bejárati ajtókhoz

Gondolt már arra, hogy mennyivel kényelmesebb lenne úgy hazaérkezni, hogy nem szakadó esőben kell keresgélnie a kulcsot a bejárati ajtó előtt? A kert és az otthont övező környezet kialakítását illetően számos lehetőség adódik, de ami mellett nem érdemes elmennie, az nem más, mint az előtető.

Nem mindenhol van terasz, és sokszor helyhiány miatt nem tudunk ilyen megoldásokkal élni. Az előtető kapcsán gyakran követelmény az érdeklődők részéről, hogy az áttetsző anyagból, üvegből készüljön, mely napsütéses időben átengedi a fényt. Nem véletlen, hogy ma már többféle biztonsági üveg is rendelkezésre áll előtető készítéshez, hiszen ennek nem csak az időjárás viszontagságainak kell ellenállni, de bizony a hőmérséklet változásai is hatással vannak annak állapotára.

Érdemes tisztában lennie azzal, hogy előtető akár olyan helyiségek kialakításához is remek választásnak bizonyul, mint amilyen a télikert. A beépítés mindig kiemelt jelentőséggel bír, hiszen kifejezetten ez utóbbi esetben fontos a hőszigetelésre való odafigyelés. Nem árt, ha nyitható is a tető, így a nyári hónapokban megoldható a megfelelő szellőztetés és hűtés is. Előtetető készíttetés alkalmával gondoljon arra is, hogy milyen egyéb lehetőségek rejlenek az üveg felhasználásában, így könnyen lehet, hogy egyszerre elérhetőbb áron tudja majd beszerezni a zuhanykabin, vagy a lépcsőfeljáró kialakításához szükséges alapanyagokat is! Az edzett üvegből készült előtető és egyéb üveg felületek nem véletlen örvendenek nagy népszerűségnek napjainkban, hiszen időtálló minőséget képviselnek, legyen szó akár burkolásról, tetőkészítésről, akár a fürdő bizonyos elemeiről.