Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Járható üvegfelület edzett biztonsági üvegből

Biztonsági üveg

Biztonsági üveg

Van egy olyan belsőépítészeti megoldás, amely minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvend, ez pedig nem más, mint a járható üvegfelület. Az elmúlt években hazánkban is mind több helyen megtalálható a különleges padlórendszer, amelynek segítségével egészen egyedi hatást kelthetünk.

A sokáig csak éttermekben, hotelekben vagy szórakozóhelyeken látható járható üvegfelület azonban ma már minden további nélkül elérhető otthonunk felújítása során is. A látványos megoldásnak köszönhetően fényáteresztő padló kialakítás érhető el, és akár több négyzetméternyi, vagy csak egy-egy csíkban alkalmazható felületeket is elérhetünk, ráadásul maximális biztonsággal, hiszen arra bútorokat helyezhetünk, vagy a közlekedés során kihasználhatjuk előnyeit.

A járható üvegfelület, vagy ahogy sokan ismerjük, az üvegfödém speciális, edzett biztonsági üvegből készül, és a több réteg egymáshoz rögzítése magas szakítószilárdságú fóliával történik. A járható üvegfelület remek választás lehet többszintes otthonokba, de a galéria kialakítása kapcsán is érdemes mellette letenni a voksot. Üveg korláttal és lépcsőfeljáróval kombinálva könnyed, légies hatás érhető el, és a fényáteresztés is maximálisan megvalósítható.

Az üveg, mint alapanyag, egyébként rendkívül kedvelt napjainkban, és legyen szó a lakás bármely helyiségéről, mindenhová megtalálhatóak azok a típusok, amelyekkel teljesebbé tehető a lakberendezés, vagy éppen belsőépítészeti megoldásként szolgálják majd a jövőben a kényelmet. A járható üvegfelület korszerű, modern, és stílusos kiegészítője lehet otthonának.