Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Kádparaván: maradjon száraz a fürdőszoba!

A fürdőszoba kialakítása során sokan előszeretettel választjuk a praktikus megoldásokat, hiszen ebben a helyiségben nem csak a stílusra érdemes odafigyelni, hanem arra is, hogy a használat problémamentes legyen. A szakemberek elsősorban a világítótestek megfelelő megválasztására és elhelyezésére szokták felhívni a figyelmet, de a méretben is a helyiséghez passzoló szaniterek sem elhanyagolhatóak. Ugyanakkor arra is ajánlott figyelni, hogy tusolás, fürdés során ne ússzon az egész helyiség a vízben.

Kádparaván

Kádparaván

Ezt a célt szolgálja a kádparaván, amely azonban jóval több egy puszta eszköznél, hiszen segítségével az egész helyiség hangulata megadható. Gyakran esik a választás az olyan kádparaván típusokra, amelyek egyedi felületkezeléssel kerültek kialakításra, és mintákkal gazdagítják a helyiséget.

Természetesen az üveg nem csak kádparaván esetében kaphat helyet a lakásban, hanem számos olyan üvegfelület kapcsán is, melyekkel egyedivé varázsolható otthonunk. Gondoljunk csak a járható üvegben rejlő lehetőségekre, vagy éppen az üveglépcső és az üvegkorlátok előnyeire, és máris látható, hogy az üveg felhasználási köre rendkívül széles.

Kádparaván választáskor az a legfontosabb, hogy a beépítésre is fordítson kiemelt figyelmet, hiszen a megfelelő vízzáráson sok múlik. Érdemes szakemberre bízni a feladatot, aki a szükséges tapasztalattal helyezi el az eszközt, ezzel lehetővé téve az optimális funkcionálást. Az üveg minden korábbinál gyakrabban használt alapanyag, melyet érdemes akár egyéb felületekkel is kombinálni.