Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Lakberendezés üveges kialakításokkal

Az üveges kialakítás

Az üveges kialakítás

Lakberendezés és belsőépítészeti megoldások kapcsán kiemelt népszerűségnek örvend az üveg, mint alapanyag. Az üveges kialakítás otthonunk bármelyik helyiségébe megállja a helyét, így az egyedi zuhanykabinoktól kezdve a kádparavánon keresztül az üvegkorlátokig és az üvegfödémig számos lehetőséget rejt magában az áttetsző, vagy éppen színes változatú rendszer.

A napjainkban beszerezhető alapanyagokat a gyártók minden esetben igyekeznek úgy alakítani, hogy azok megfeleljenek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is. Ez nem csak a fürdőszoba esetében jut szerephez, hanem az üvegkorlátok, vagy például a kirakatok esetében használt üvegek esetében is. Az üveges megoldások között rendkívül kedveltek a dekorüvegek, amelyek színes változatait előszeretettel választják burkolóanyagként konyhába. Könnyű tisztíthatósága és mutatós kialakítása miatt még az egyszerű konyhabútor is feldobható az alá, illetve fölé beszerelt színvilággal.

Az üveges megoldások kedvelői gyakran választják korlátként is az alapanyagokat, hiszen a térnek légies könnyedséget kölcsönöznek, és még a kis helyiségekbe is ideális megoldásnak bizonyulnak áttetszőségük miatt. A választáskor mindig érdemes szem előtt tartani, hogy milyen funkciót várunk el tőle, és mennyire fontos a design. A belsőépítészeti üvegek között egészen egyedi üveges kialakítások is megrendelhetőek, így ha személyre szabná otthona helyiségeit, ezt a tervezett, beépítésre váró üveg felületek esetében is minden további nélkül megteheti. A különleges megoldások exkluzivitást kölcsönöznek otthonának.