Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

A minimális rendelési értékek

 


Cégünk lakossági és közületi megrendeléseket egyaránt teljesít. Azonban tekintettel a megnövekedett keresletre és a korlátozott kapacitásra, a helyszíni szolgáltatásaink igénybevétele minimális rendelési értékhez kötött. A minimális rendelési értékek  jelenleg az alábbiak szerint alakulnak:

Budapesten történő teljesítés esetén a leadható megrendelés értéke minimum: nettó 180.000 Ft

Pest Megyében történő teljesítés esetén a leadható megrendelés értéke minimum: nettó 250.000 Ft

Budapesten és Pest Megyén kívül történő teljesítés esetén a leadható megrendelés értéke minimum: nettó 450.000 Ft

Az értékek mindig 1 adott megrendelésre vonatkoznak. Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy a minimális rendelési értékek elérése nem jelent automatikus kötelezettséget az adott megrendelés teljesítésére. Fenntartjuk a jogot, hogy a mindenkori kapacitások figyelembevételével, egyedi elbírálás alapján igazoljuk vissza a megrendeléseket. Ez feltétele annak, hogy minden ügyfelünk határidőre, minőségi kiszolgálást kaphasson.

Azok számára, akik nem érik el a megrendelsek minimális értéket, alvállalkozóink állnak rendelkezésre szabad kapacitásaik függvényében. Természetesen azonos anyagokkal és azonos technikákkal állnak az Önök szolgálatára. A vállalási lehetőségeket itt is a mindenkori szabad kapacitás határozza meg. Ügyfélszolgálatunk szívesen segít a megfelelő partner elérésében, kiválasztásában. 

Amennyiben több termék építésére van szükségük, érdemes azokat egy megrendelésben leadni.

Fentiek tekintetében kérjük szíves megértésüket és türelmüket. Kérdés esetén bátran forduljanak hozzám bizalommal!

Tellér Ildikó +36305876925