Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Mintha csak a mesében lenne: Üveglépcső nem csak az Üveghegyen túl

Üveglépcső

Üveglépcső

Ha Hamupipőke idejében létezett volna üveglépcső, akkor bizonyára azon szaladt volna le a bálban, az ő üvegcipellőjében. De neki akkoriban még nem volt olyan szerencséje, mint a mai kor emberének, aki az egyre nagyobb teret hódító üvegből már lépcsőt is csináltathat magának. Az üvegből készült zuhanykabinok, ajtók, üvegfalak, födémek, lépcsőkorlátok, esztétikusak, szépek, modern hatást kölcsönöznek a lakásoknak, irodáknak, üzleteknek.

Hangulatosak, ugyanakkor segítenek a természetes fény szabadabb áramlásában, annak jobb kihasználásában. Ha az üvegfelületek, üvegelemek megfelelően vannak összehangolva, akkor egyedi, exkluzív hatást érhetünk el. Az üveglépcső irodákban, irodaházakban remekül mutat, elegáns külsőt kölcsönöz a helyiségeknek, de láthattunk már ilyen megoldást bevásárlóközpontokban, szállodákban, konferenciatermekben is.

Ezekről a helyekről pedig szép lassan belopja magát az otthonainkba is ez a minden igényt kielégítő, elegáns, szemet gyönyörködtető megoldás. Az üveglépcső a fényt nem csak átereszti, de meg is sokszorozza azt, optikailag nagyobbnak és világosabbnak tűnik a lépcsőfeljáró és környezete. Ezért alkalmas kisebb irodákba és lakásokba is. Az üveglépcső vastag, edzett üvegből készül, abszolút biztonságos megoldás.

Csúszás elleni védelemmel is ellátható egy védőbevonat formájában. Ha az üveglépcső üvegkorláttal van kiegészítve, az csak növeli az esztétikumot és az eleganciát. Sokan hihetnénk, hogy ez csak a gazdagok kiváltsága, ám ez messze nincs így. Ha Ön is szeretne egy gyönyörű üveglépcsőt, kérjen ajánlatot az uvegstudio.hu oldalon, ahol meg is tekintheti a képgalériában a különleges, egyedi lépcsőmegoldásokat.