Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

NYÍLÓ ÜVEGAJTÓ

KIVÁLASZTJA – MEGRENDELI – FELMÉRJÜK – LEGYÁRTJUK – BEÉPÍTJÜK

Az üvegajtó előnyei: Rendkívül biztonságos, az üvegajtók minimum 8-10 mm vastag edzett üvegből készülnek. Lakásoknak, irodáknak egyaránt exkluzív megjelenést kölcsönöz. Az üvegajtó úgy zár el két teret egymástól, hogy átengedi a fényt. Egyedi üvegajtó készítése során lehetőség van bármilyen minta elkészítésére, ezzel valóban egyedi jelleget kap minden üvegajtó! Minden üvegajtó tokkal és tok nélkül közvetlenül a falra szerelhető, bontást nem igényel.  Az üvegajtók könnyen nyithatók, zárhatók, gyerekek által is. Sõt a gyerekek is bátran használhatják, könnyen mozgathatják.Az üvegajtó tisztítása:Az üvegajtók nem igényelnek speciális tisztítást. Egyszerű üveg/tükör/ablaktisztító folyadékkal befújjuk, majd száraz papírtörlővel letöröljük. A matt üvegajtókat minden esetbn savmart üvegbõl készítjük, mert a homokfújt üveg tisztítása nehézkes lenne üvegajtó esetén. Tekintettel arra, hogy alsó vezetõsín nem kerül beépítésre, könnyen tisztítható marad a padló is. Az üvegajtó tökéletes rögzítésérõl a felsõ felfüggesztés gondoskodik.Az üvegajtó kivitelezési lehetőségei:Az üveg típusa szerint: Lehet víztiszta, savmart, anyagában színezett bronz, szürke zöld, illetve kék. Egyedi fóliázott, dekor fóliázott, egyedi mintával savmart, vagy homokfújt, illetve egyedileg festett üvegajtók rendelhetőek.Az üvegajtó jellege szerint: Toló üvegajtó és nyíló üvegajtó egyaránt létesíthető, ennek módját a megrendelő igénye és a helyi adottságok határozzák meg.Az üvegajtó rögzítés szempontjából lehet: Üvegpánttal zsanér jellegűen felfogatva (pl. szaunaajtók, beltéri üvegajtó), valamint alsó és felső forgásponttal rögzítve (pl. iroda, portál esetén üveg-üveg pántokkal)

Az üvegajtó és a felhasználó kapcsolata szempontjából: kilinccsel, tolópajzzsal, ajtógombbal, vagy többféle méretû és formájú ajtónyitó elemekkel, kagylógombokkal érintkezhetünk az üvegajtó használatakor.Az üvegajtó zárhatósága szerint: készítünk zárható és nem zárható üvegajtókat egyaránt. Ezt szintén a megrendelő igénye határozza meg. Tolóajtó esetén is van lehetõség zárásra. Opcionálisan forgásponttal szerelt üvegajtók esetén lehetõség van padlófékkel szereltetni az üvegajtót, mert ebben az esetben az automatika használat után visszaállítja az ajtót nyitott, vagy csukott állapotba, azaz megtartja az üvegatót 90 illetve 180 fokban.

Számtalan üvegajtó létezik, tetszés szerint választható minden tulajdonsága. Így mindenki megtalálja a számára megfelelő üvegajtót.Amennyiben további segítségre van szüksége, kérem hívja az alábbi számot, vagy írjon egy e-mailt elérhetőséggel, mi visszahívjuk Önt!

Egyedi üvegajtó 2 hét alatt!!! 2 év garancia, megbízható precíz kivitelezés, alacsony árak.

Üvegajtó, üvegajtók!

Minden üvegajtó egyedi méretre készül, ezért bárhol kivitelezhető. A meglévő ajtó könnyen kicserélhető üvegajtóra a jelenlegi tok megmaradhat, de tok nélkül is szerelhető. A beépítéskor bontásra nincs szükség.

Az üvegajtó kialakítható oldalzsanéros rögzítéssel, pl. ha a padló nem fúrható, vagy alsó és felső forgásponttal, padlófékkel például irodaházakban! A nyíló üvegajtó opcionálisan  szerelhető zárral, kilinccsel, toló pajzzsal, vagy kézfogóval.

A KERET NÉLKÜLI ÜVEG TOLÓAJTÓ, VAGY TOLHATÓ ÜVEGAJTÓ! Az üveg tolóajtókat  a legjobb minőségű DORMA szerelvényekkel szereljük, hogy biztosak lehessünk a hosszú távú tökéletes működésben, a kifogástalan minőségben. Az üvegajtó szerelése felső, vagy oldalfali függesztéssel történik, a  padlóba nem kerül vezetősín. Igény esetén padlózárral zárható, MINIMUN 8-10 mm vastag edzett üveget alkalmazunk, mert ez abszolút biztonságos üvegajtó esetében is, így még a véletlen baleseteket, vagy üvegtöréseket is kizárjuk. Az üvegajtó előnyei:

Rendkívül biztonságos, az üvegajtó minimum 8-10 mm vastag edzett üvegből készül.

Egyedi üvegajtó készítése során lehetőség van bármilyen minta elkészítésére, ezzel valóban egyedi jelleget kap minden üvegajtó!

Minden üvegajtótokkal és tok nélkül közvetlenül a falra szerelhető, bontást nem igényel.

A toló üvegajtó helytakarékos, vezetősín nem csúfítja a padlóburkolatot.

Az üvegajtó tisztítása: Az üvegajtók nem igényelnek speciális tisztítást.

Tekintettel arra, hogy alsó vezetősín nem kerül beépítésre, könnyen tisztítható marad a padló is. Az üvegajtó tökéletes rögzítéséről a felső, vagy oldalsó felfüggesztés gondoskodik.

Az üvegajtó kivitelezési lehetőségei:

Az üveg típusa szerint: Lehet víztiszta, savmart, anyagában színezett bronz, szürke zöld, illetve kék. Egyedi fóliázott, dekor fóliázott, egyedi mintával savmart, egyedileg festett üvegajtók rendelhetők. Az üvegajtó jellege szerint: Toló üvegajtó és nyíló üvegajtó egyaránt létesíthető, ennek módját a megrendelő igénye és a helyi adottságok határozzák meg.

Az üvegajtó rögzítés szempontjából lehet: Üvegpánttal zsanér jellegűen felfogatva (pl. szauna ajtók, beltéri üvegajtó), valamint alsó és felső forgásponttal rögzítve (pl. iroda, portál esetén üveg-üveg pántokkal)

Az üvegajtó és a felhasználó kapcsolata szempontjából: kilinccsel, toló pajzzsal, ajtógombbal, vagy többféle méretű és formájú ajtónyitó elemekkel, kagylógombokkal érintkezhetünk az üvegajtó használatakor.

Az üvegajtó zárhatósága szerint készítünk zárható és nem zárható üvegajtókat egyaránt. Ezt szintén a megrendelő igénye határozza meg. Tolóajtó esetén is van lehetőség zárásra. Opcionálisan forgásponttal szerelt üvegajtók esetén lehetőség van padlófékkel szereltetni az üvegajtót, mert ebben az esetben az automatika használat után visszaállítja az ajtót nyitott, vagy csukott állapotba, azaz megtartja az üvegajtót 90 illetve 180 fokban.

2 év garancia, megbízható precíz kivitelezés! Hívjon bizalommal, válassza a profit 9 év tapasztalatával! Munkatársaink várják hívását! Gyártási és beépítési határidő: 8-10 nap. Termékeinkre Phenq reviews garanciát vállalunk! Kérje telefonon, vagy E-mailen ingyenes árajánlatunkat, helyszíni felmérésünket, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást!

Tekintse, meg termékeinket vagy látogasson el bemutatótermünkbe.

Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62.

Az üveges szakember minden kérdésére szívesen válaszol. Árak azonnal és árajánlat: Telefon: 06302009000, 061349-1947 E-mail:   uveg@uvegstudio.hu