Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Tágítsa a teret tükör használatával!

Tükör használata

Tükör használata

Nem csak panellakásokban okoz gondot az egyes helyiségek túlságosan szűkre szabott jellege. Az előszobák és közlekedő folyosók rendszerint túl szűknek bizonyulnak, de nem ritka, hogy az egyes szobákat szeretnénk nagyobbnak láttatni. Erre többféle lehetőségünk is van, játszhatunk a színekkel, a burkolatokkal, de a lakberendezés is alkalmat kínál arra, hogy otthonosabban és persze tágasabban érezzük magunkat a lakásban. Gyakran esik a választás a tükör kínálta előnyökre, hiszen ennek használata rendkívül egyszerű, nincsen szükség komolyabb átalakításokra, és azonnal szinte megkétszerezhetjük a tükör alkalmazásával a helyiséget.

Az exkluzív megoldások kedvelői számára remek választás a tükör a hálószobába, sőt, egészen extravagáns végeredményt érhetünk el a tükör plafonra szerelésével. Az intim helyiség egyedi és izgalmas lehetőségeket magában rejtő lesz a lakberendezési tárgy használatától. A hagyományos fürdőszobai tükör mellett érdemes akár a nappaliban is elhelyezni egy mutatós darabot, s a megfelelő üveg felületekkel felhívva rá a figyelmet a helyiség központi részévé válhat az.

A napjainkban használatos tükör nem csak funkcionális szerepet tölt be, de esztétikai, valamint lakberendezési jelleggel is gyakran esik rá a választás. A különféle keretek között mindenki megtalálhatja azt a típust, mely leginkább illeszkedik az otthon hangulatához. A klasszikus, az elegáns stílus mellett a bohém, fiatalos, vagy éppen a természetes hatást keltő keretek is elérhetőek a kínálatban. Lakásfelújítás, vagy az első saját otthon berendezése során ne maradjanak ki a tükrök sem a keresett felszerelések közül!