Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Térelválasztó üvegfal

Térelválasztó üvegfal

uvegfa_irodaHa modern térelválasztást szeretnénk, akkor leginkább az üvegfal jön szóba. Több célból alkalmazunk üvegfalat, de a lényeg, mindig a térelválasztás és a design. Ami még ennél is fontosabb, az a maximális biztonság.

Magánlakásokban konyha – nappali – étkező – és fürdőszoba elválasztó üvegfalait építjük, erről bővebben a zuhanyfalaknál írunk, munkahelyi környezetben tárgyalókat és irodákat alakítunk ki, szépségszalonokban különböző kezelőhelységeket alakítunk ki.  Uszodákban, szállodákban wellness részlegeket építünk üvegből.

Az üveg tetszőlegesen dekorálható, kihasználhatjuk hő és hangszigetelő képességeit is. Az üveggel történő térelválasztás során a fény megtartása fő szempont. A betekintés megengedése, vagy megakadályozása minden esetben szabadon választható a különböző üvegtipusok és dekorációs technikák alkalmazásával. Sőt, az okosüveg megjelenésével ezek kombinációja is egyre inkább elterjed. Bővebben erről az okosüvegeknél olvashatnak.
Konyhai hátfalakat és üveg falburkolatokat színes, festett, nyomtatott üvegekből készítünk, ezeket dekorüvegeknek nevezzük és bővebben ott írunk róla.

üvegfal képA rögzítésről:
A térelválasztó üvegfalat alsó, felső, szorítósines rögzítéssel készítjük irodákban, a wellness és fürdőszobai tipusoknál fix üvegrögzítőket és keskenyebb profilokat használunk, egyedi design igénye esetén szóba jön pontmegfogásos rögzítés, de azt csak speciáli esetekben javasolhatjuk a különleges üvegigénye miatt. Minden szerelvényünk rozsdamentes, kültérre is használható, pl. terasz térelválasztó üvegek esetében, illetve üveg kerítéseknél, vagy kukatárolók esetében…

 

Tulajdonságok

  • Biztonságos, kizárólag biztonsági üvegből készül.
  • Elegáns és modern megjelenésű.
  • Bármilyen méretben, szinte bárhol, utólag is beépíthető.
  • Modern és exkluzív megjelenés.
  • Számtalan dekorációs lehetőség
  • Rövid gyártási idő, saját üzemünkben
  • Egyszerű gyors kivitelezés a helyszínen
  • Könnyen tisztítható.

lépcső mellett üvegfalFontos kérdések merülnek fel a hangszigetelés és a hőszigetelés tekintetében. Hőszigetelt üveget csak hőhídmentes keretbe szabad beépíteni, ellenkező esetben komoly gondot okozhat a páralecsapódás. Hangszigeteléssel kapcsolatos elvárásokat mindig előre tisztázni kell, mert ez meghatározza a beépítés módját és az üvegek tipusát. Az egyszerű edzett üvegektől az akusztikus laminált típusokig igen széles a választék. Erről bővebben az üvegek hő- és hangszigetelése témakörben foglalkozunk, telefonon, vagy személyesen is szívesen segítünk.

Kültéri üvegfal esetén a legfontosabb kérdés a tisztántartás, a hajnali pára, az időjárási körülmények és a szálló porterhelés speciális védelmet tesznek indokolttá. Poros, koszos üveget még akkor sem tisztíthatunk törléses technikával, ha üvegtisztítót használunk! Ezzel kapcsolatban kérje javaslatainkat.

Üvegfal tervezésekor már érdemes felkeresni minket, hogy a szükséges kialakításokat megfelelően eszközölhessék, elkerülve ezzel a kompromisszumos megoldásokat és a plusz költségeket. Méret, fénykép nekünk már bőven elég az árajánlathoz és a kialakítási javaslathoz.

Jöjjön el hozzánk és nézze meg beépítve is az üvegfal választékot!

 

üvegfal

 

 

 

 

 

Üvegajtók az üvegfalakban többféle megoldásban lehetnek. Egyszerű mechanikus, vagy automata motoros, keret nélküli tolóajtók, továbbá korszerű fékes rendszerrel szerelt önbehúzó mechanikával szerelt tolóajtók állnak rendelkezésre. Nyíló ajtók magas komfortot biztosító automata padlócsukókkal, tolópajzsokkal, középzárakkal, padlózárakkal felszerelhetőek. Kialakítás szerint felülvilágító, oldalvilágítók építhetők hozzájuk. Jöjjön el és megmutatjuk!

Minden üveggyártás előtt természetesen szakszerű helyszíni felmérést végzünk.  Üvegesbeépítést vezető szakemberünk ellenőrzi a megfelelő kialakításokat is, és esetleges eltérés esetén  a korrekciók lehetőségét javasolja. Megfelelő síkú padlóburkolat, függőben lévő falak ritkán vannak, az üvegekkel bizonyos mértékig lehet kompenzálni. Ez csak a helyszíni lézerszintezett felmérés alkalmával határozható meg a burkolások után.

Felmérés után elkezdődik a gyártás. Saját üzemünkben méretre készítjük el Önnek a biztonsági üvegfalakat.  

 

shutterstock_213629419   shutterstock_1980141furo DSCN0323 shutterstock_295396598

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Irodai térelválasztó üvegfal

    uvegfal-129-150x150  iroda_üvegfal  uvegfa_iroda  üvegfal_01

Térelválasztó üvegfal – munkaközi képek

   irodai térelválasztóüveg  üvegfal építés  üvegfal készítés  irodai uvegfal

Fogászati térelválasztó üvegfal – Implant center

Hangszigetelő üvegfal, hidraulikus ajtócsukóval, 180 fokos nyithatóság Dorma szerelvényekkel építve

modern üvegfal

exkluzív üvegfal

                                       

 

     

   

 

 

 

Térelválasztó üvegfal készítése – részletek

IMG_2483 IMG_4802