Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

ÜVEGEK

Üvegek, üveg, Üveg árak

A GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

1 évi, azaz tizenkét havi időtartamra vonatkozóan jótállási kötelezettséget vállalunk a beépíett szerelvények működésére, és a felületek rozsdamentességére.

A jótállás nem terjed ki a Megrendelő által biztosított anyagokra és az esetleges, utólagos (72 órán túl) üvegtörésekre, mechanikai sérülésekre, A NEM RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATBÓL BEKÖVETKEZŐ KÁROKRA, valamint a nem megfelelően kialakított fogadószerkezett miatt bekövetkező vízszivárgásokra. (Burkolat, fuga és beépített profilok) A zuhanyzók vízzárása csak akkor megfelelő, ha az ajtó alatt a burkolat lejtése meghaladja a használat közben kialakuló vízoszlop magasságát. (beleértve a fugákat is)A burkolat megfelelő kialakításáért a megrendelő felel.

A vízzárások akkor tökéletesek, ha az épített falak a talajjal 90 fokos szöget zárnak be és felületük egyenes.

A jótállás feltétele a szakszerű beépítés, az általunk épített szerkezet részleges, vagy teljes megbontásával a garancia érvényét veszti.

ÜVEGEK

Parszol üveg: színezett üvegek, (bronz, kék, zöld, szürke, füstüveg) asztallapnak.. Reflexios üveg: Kívülről tükörhatású  üveg (bronz, kék, zöld, szürke). Javasolható olyan helyekre, ahol nem szeretnénk, hogy belássanak. Visszaveri a napsugarak jelentős részét, ezért kevésbé melegszik fel a helység, ha ezt az üvegezést választjuk.

Katedrál üveg:  Minták és színek széles választéka: fehér, sárga, bronz, zöld. kék vagy matt színben, 4 mm vastagságú üvegek áttetsző, de nem átlátszó mintás üvegek között válogathat (a lap a alján képek) Drótüveg: Huzalhálós vagy drótbetétes drótüveg erkélyek, bejárati ajtajába, nagyon erős üveg fehér, 6 mm vastag drótüveg fehér gríz drótüveg, bronz gríz vagy sárga grízdrótüveg, 6mm vastag sík drótüveg.

Thermoplán üveg / Hőszigetelő üveg: Hangszigetelt, hőszigetelt, fokozott hőszigetelt üvegek több üveg rétegből állnak. A sík üveg egyik oldalát hő védő fémoxid bevonattal látjuk el, a két üveg közötti légrést gázzal töltjük meg általános rétegfelépítés: két 4mm vastagságú sík üveg vagy katedrál üveg közé 12/16 mm-es távtartót helyezünk el Speciális technikával készült üvegek /részletek a hőszigetelő üveg menüpontban.

Savmaratott sík  üvegek: 3mm-től 10 mm vastagságig A fényt átereszti, de nem átlátszó, így megfelel fürdőszobák, konyhák és üvegezéséhez is.

Tükör: ezüst, bronz, szürke, zöld és arany színezettel 3mm-től 8 mm vastagságig antik tükrök, tükrök fazettázása, élfénycsiszolása, tükör méretre vágása, tükör szerelése. (Bővebben a tükrök menüben).

Biztonsági üveg: dróthálós üvegek, hőálló üveg, kandalló üveg (3-4mm), edzett üvegek (4-19mm), tűzgátló üvegek, biztonsági üvegek, betörést, átdobást akadályozó üveg, golyóálló üveg.  A dekorációs színes üveg: 4-5 mm vastag, tűzhelynél edzett, egyébként fóliázott, festett dekorüveg. A szivárvány bármely színében elkészíthető Leggyakoribb felhasználási terület a konyhában, csempe helyett üveg, de a lakás/iroda minden pontján jól mutat, és nagyon modern, elegáns.

Kirakat üveg, kirakat üvegezés: 

A kirakatokat ragasztott biztonsági üvegekből készítjük Ezt az üveg típust nagyon nehéz betörni, s ha ez meg is történik az üveg rétegek közt lévő fólia/ragasztó meggátolja az üvegszerkezeten való átjutást. A keret nélküli kirakatok üvegezésénél edzett üveget használunk, pl. plázákban, vagy irodaházak üveg falainál. Közel 120 féle katedrálüveg közül választhatnak mintakollekció alapján.

Kérje telefonon, vagy E-mailen ingyenes árajánlatunkat, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást!

Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe!

Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62.

üvegek minden mennyiségben, a legjobb minőségben! 

 

 üveg üvegek üvegek uvegmintak uvegmintak (25) uvegmintak (24) uvegmintak (21) uvegmintak (6) uvegmintak (9) uvegmintak (17) uvegmintak (10) xkadparavan (51) kadparavan (84) üvegek üvegek üvegek