Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Üvegfal

Üvegfal – üvegfalak – Egyedi üvegfal gyártása és beépítése.

Igény szerinti méretben készítünk, exkluzív, modern, ragasztott hangszigetelő, és/vagy edzett biztonsági üvegből készült üvegfal megoldásokat kínálunk.

Közvetlenül a gyártótól, szakképesített szakemberektől.

A fix üvegek rögzítése saját tervezésű és gyártású alumínium,  tetszőleges színre szinterezett, vagy rozsdamentes szálcsiszolt felületben elérhető üvegrögzítő profilban történik, az illesztésnél az üveg élek között duplocool hangszigetelő szalagot, vagy kristálytiszta szilikon tömítést alkalmazunk.

A MAX üvegfal bármilyen méretben, ill. összeállításban kérhető.A MAX üvegfalak előnyei:

– Biztonságos, kizárólag biztonsági üvegből készül.

– elegáns és modern megjelenésű.

– könnyen tisztítható.

– Gyors kivitelezés, az üvegfal gyártási ideje: 4-6 hét.

– minden esetben egyedi árajánlatot készítünk, egyeztetjük a részleteket, segítünk a tervezésben.

– igényes felületek.

– Minőségi, igényes, szakszerű kivitelezés, 25 éves szakmai tapasztalat és üvegipari SZAKKÉPESÍTÉSSEL rendelkező szakemberek építik be a termékeket!

– Díjmentes árajánlat, akár országos kivitelezés!

Kérje telefonon azonnal, vagy e-mailen ingyenes és gyors árajánlatunkat, elfogadás esetén a helyszíni felmérést, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást bemutatótermünkben és a helyszínen!Az egyedi üvegfal kivitelezése precíz előkészítést és kivitelezést igényel. Mindenképpen tapasztalt, gyakorlott szakemberre bízza a kivitelezést!

Tekintse, meg termékeinket, látogasson el bemutatótermünkbe. Szeretettel várjuk!

Térelválasztó üvegfaluvegfal_irodaHa modern térelválasztást szeretnénk, akkor leginkább az üvegfal jön szóba. Több célból alkalmazunk üvegfalat, de a lényeg, mindig a térelválasztás és a design. Ami még ennél is fontosabb, az a maximális biztonság.Magánlakásokban konyha – nappali – étkező – és fürdőszoba elválasztó üvegfalait építjük, erről bővebben a zuhanyfalaknál írunk, munkahelyi környezetben tárgyalókat és irodákat, szépségszalonokban különböző kezelőhelységeket alakítunk ki.  Uszodákban, szállodákban wellness részlegeket építünk üvegből. Olvasson erről bővebben IDE kattintva.

 

Irodai üvegfalak – irodaház belső kialakítások – tárgyalók:

Alábbiakban bemutatjuk az általunk alkalmazott beltéri üvegfal rendszert, amely előnyeit irodai környezetben nyújtja, mint az átláthatóság, a fény és helytakarékosság. Megjelenésében elegáns és minimál stílust képvisel. Exkluzív megjelenése eleganciát és luxust tükröz.

 

 

Wellness – medencetér üvegfal megoldással. 10 mm edzett biztonsági üveggel, teljes belmagasságban. Hotel és privát házak kedvelt üvegfal megoldása. Elegáns és nagyon trendi.   Fürdőszobai üvegfal és üvegajtó épített zuhanykabinokhoz, gőzkabinhoz, teljes belmagasságú, kristálytiszta biztonsági üveggel, WC exkluzív takarása savmart, 10 mm edzett üvegből készült.

 

 

Lépcső mellé nem csak üvegkorlát, hanem üvegfal is építhető. Többrétegű biztonsági edzett üveg alkalmazása indokolt, fix üvegrögzítők vagy szorítóprofilok tartják az üvegfal pozicióját. Csiszolt, szabadon hagyott élei és kristáytiszta struktúrája adja a valódi luxus megjelenést.

Irodaházban leggyakrabban üvegfal és üvegajtó tölti be a térelválasztás funkcióit. Ez esetben kiemelten fontos az üvegfal megfelelő hangszigetelése, a tokos üvegajtók és a duplocool technologia szakszerű alkalmazása. Legmodernebb megjelenést a kristálytiszta színnel érjük el.

Tárgyaló üvegfal betétekkel is kiegészíthető, amely a légies megjelenést és az átlátható tereket is biztosítja. A színezett többrétegű hangszigetelő üvegekkel fokozhatjuk az iroda megjelenésének a színvonalát. Az üvegfalak utólagos dekorációjára van lehetőség. Okos üvegfalak LCD fóliával érhetőek el, amelyet telepítés után helyezünk fel

Fürdőszoba üvegfal és üvegajtó – egyedi zuhanykabin- wc térelválasztó, sokféle megnevezése lehet a képen látható megoldásnak. Igazán a design és a funkció számít itt is. A fürdőszobaburkolat nagyon elegáns, az üvegfal ezt látni engedi. Ebben az esetben használható simán a víztiszta, másnéven float üveg, de a biztonság az elsődleges szempont.

Iroda és tárgyaló üvegfal kialakítás gipszkarton betétekkel. Néha úgy érezzük, ez már egy többéves design, azonban minden az üvegtipus helyes megválasztásán és a falbetét trendi színein, burkolatain múlik. Dolgozószoba és gyerekszoba esetében gyakran építünk fix üvegfalakat kialakított nyílásokba. Az üvegfal rögzítése az erősített bordáknak köszönhetően még gipszkarton falba is rendkívül egyszerű és stabil

Amerikai konyha üvegfal térelválasztással – Helytakarékos megoldás.A konyha gyakran a lakás központi része, azonban vannak olyan időszakok, amikor a lezárása mellett döntünk. Design fehér konyhabútorhoz feltétlenül kerüljük a normál síküveget, válasszuk a kristálytisztát, így a fehér az üvegfal mögött is fehér marad.

Folyosó, lépcsőház üegfal magánlakásokban és irodai környezetben egyaránt jól mutat. Hotel, étterem, wellness és fittness részlegek üvegfal megoldásai rendkívül elegánsak. Fólia vagy homokfújt dekor minden üvegfalra kérhető.

Tárgyaló üvegfal szinterezett fix üveg rögzítő profilokkal, tok nélküli nyíló ajtókkal, faburkolattal ellátott falbetétekkel építve.

Fürdőszoba falai is készülhetnek üvegből, nagyon trendi fürdőszoba a hálószobában, abszolút kristáytiszta üvegfal megoldással. Üveg válaszfal mögött fürdőszobai üveg zuhanyfal, vagy egyedi zuhanykbin tovább fokozza a modern megjelenést. Kristálytiszta üveget és funkcionális zuhanyüveget javaslunk. Hotelekben, szállodákban és magánlakásokban is gyakran készítjük.

Exkluzív irodai környezet fóliázott dekorációs üvegfal alkalmazásával. Fix üvegfal elemek és egyszárnyú nyíló ajtó került beépítésre. Padlószőnyegre kerültek a profilok, fent erősített áthidaló tartja meg a szerkezetet. Ragasztott biztonsági üveget és edzett biztonsági üveget javaslunk, rengeteg felület áll rendelkezésre.

Tárgyaló üvegfal fóliázott dekorációval. Fix üvegfal elemek és nyíló ajtó került beépítésre. Padlószőnyegre kerültek a profilok, fent erősített áthidaló tartja meg a szerkezetet. Ragasztott biztonsági üveget és edzett biztonsági üveget javaslunk, rengeteg felület áll rendelkezésre.

Fával kombinált irodai üvegfal fix elemekkel. Hidegburkolatra kerültek a profilok. Ragasztott biztonsági üveget és edzett biztonsági üveg indokolt.

Szintén a Fa és üveg tökéletes kombinációja. Extra víztiszta üvegfal, erezett fa hatású burkolat mellett.

Normál biztonsági üvegből készült üvegfal és üvegajtó kombinációk    Matt, biztonsági üvegfalak üvegajtóval, középzárral. A belátás gátolva, de a megjelenés exkluzív.

 

 

 

 

Az üvegfal nem kötött stílushoz. Minden környezetben megállja a helyét legyen az ipari, vagy modern, minimál. A funkció és a látvány tökéletes találkozása.

 

 

Üvegfalaink a szép házak oldalain is megjelentek,  IDE  kattintva  bővebben  olvashatnak  erről.

További üvegfal képek ITT