Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

üvegfal képek

Üvegfal képek

Iroda térelválasztó üvegfal, magánlakások üveg válaszfalai, hotel üvegfalak, rendelő, fogászat, wellness üvegfalak. Tárgyaló üvegfal, hálószoba, fürdőszoba nappali üvegfal képek.

Üvegfal katalógus letölthető ITT.

Kivitelezés, tanácsadás, bemutatóterem elérhetősége: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Nyitva: H-P 8-17, Sz: 9-12

Azonnali árajánlatot kérhet: +36302009000 telefonszámon, vagy uveg@uvegstudio.hu e-mail címen

Miért érdemes a MAX Üvegstúdiót választani?

– A biztos és szakszerű kivitelezés garantált! A MAX Üvegstúdiónál kimagasló szakmai tapasztalattal és üvegipari SZAKKÉPESÍTÉSSEL is rendelkező szakemberek mérik fel és építik be az üvegeket!

– Ön közvetlenül a gyártótól vásárol! Saját gyártóüzemünk készíti méretre a kiválasztott üvegeket, amely az árak, a határidők és a legjobb minőség tekintetében lényeges.

– Mert a méretek és a kialakítások szabadon választhatók minden termékünknél.

– Megtervezzük – Megmérjük – Legyártjuk és beépítjük az üvegeket – kompletten, egykézből!

Bemutatótermünkben szívesen megmutatunk minden lehetőséget. Időpontegyeztetés nélkül is, folyamatosan állunk szíves rendelkezésükre! – Nyitvatartás: H-P: 8-17, Szombat 9-12 óra közt

– Igényes felületek: Kizárólag a legszebb, minőségi üvegekkel dolgozunk, európai forrásból. Ez a tény a legfontosabb a végső megjelenés tekintetében! Nálunk a legújabb üvegkollekciók és fejlesztések is azonnal elérhetőek.

– Mi tudjuk, hogy nem az alacsony árak a legfontosabbak, hanem a kimagasló ár/értékarány. Egyedi ajánlatainkkal és a legmegfelelőbb műszaki tartalmainkkal mindenkinek a lejobbat kínáljuk!

– Minden termékünkre garanciát vállalunk! Jöjjön el hozzánk és nézze meg beépítve is a választékot!