Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Üvegfal a lakás több pontjára

Üvegfal

Üvegfal

Az üveg felületek minden korábbinál nagyobb népszerűségnek örvendenek manapság, hiszen rendkívül sokféleképp felhasználhatóak, és a modern megoldásoktól kezdve az egészen exkluzívak is megvalósíthatóak a fürdőszobától kezdve egészen a nappaliig. Az üvegfal akár egyedi méretezésben is kialakítható, így legyen szó az előszobáról, vagy a nappali teraszra nyíló részéről, a biztonsági üvegből készült felület fényáteresztő és mutatós lehetőséget kínál a lakberendezésre.

A belsőépítészet terén elterjedt üveget egyébként a konyhában, csempék helyett is szokták használni, hiszen rendkívül könnyen tisztítható és mutatós is egyszerre. Az üvegfal beépítés során érdemes szakemberre bízni a feladatot, ugyanis a szigetelés szempontjából az illesztésekre fokozottan érdemes figyelni.

A kerttel szomszédos üvegfal télen aktívan hozzájárulhat az ingatlanban uralkodó hőmérséklet emeléséhez,nyáron viszont nem árt, ha el lehet azt húzni mintegy tolóajtót. Hasznos választás lehet esetében az árnyékoló, mely a meleget kint tartja a forró hónapokban, és árnyékot biztosít a lakás helyisége számára.

A lakásfelújítás és korszerűsítés alkalmával nem csak kedveltsége miatt érdemes az üvegfal mellett letenni a voksot, hanem a benne rejlő egyedi megoldások és a segítségével elérhető helytakarékosság céljából is. Ne feledkezzen meg arról sem a vásárláskor, hogy az üvegfal mellett további felületekre is remek döntés lehet az üveg, így a zuhanykabin, vagy a lépcsőfeljáró korlátjaként is mind többen teszik le voksukat mellette.