Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

ÜVEGFÖDÉM

Üvegfödém, taposóüveg, üveglépcső!

Az üvegstúdió vállalja, hogy igényesen, egyedi kivitelezéssel elkészíti és beépíti Önnek a járható üveget, üveglépcsőt vagy üvegfödémet otthonába! Kiemelt szerepe van természetesen az üvegszerkezetek alátámasztásának és rögzítésének is, nálunk ezzel kapcsolatban is profi megoldásokra számíthat!

Az Ön otthonában is egy jól megválasztott helyen a járható üveg igazi központi design eleme lehet a lakásnak.Megnyerő egy járható üvegfödém olyan lakásban, ahol vagy több szint van és a felsőbb szint padlózata járható üvegből, készül, így betekintést enged az alsóbb szintre.

Gyártási és beépítési határidő: 8-10 nap. Bátran használja Ön is ezt a rendkívül cialis generico biztonságos, modern, exkluzív kivitelezést! Kérje telefonon, vagy E-mailen ingyenes árajánlatunkat, valamint a szintén ingyenes szaktanácsadást!

Árak telefon azonnal: 06302009000, 061349-1947   

Tekintse, meg a járható üveg, lépésálló üveg felületeinket, látogasson el bemutatótermünkbe:

MAX Üvegstúdió, bemutatóterem: 1132 Budapest, Váci út 60-62. A főváros szívében, könnyű parkolással az üzlet előtt! Gyalogosan a Lehel téri metrómegállótól 5 percre. Találkozzunk nálunk, várjuk szeretettel!

uvegfodem - taposo uveg (14) uvegfodem - taposo uveg (13)Mjarhato_uveg (1)jarhato_uveg (2) jarhato_uveg (14) jarhato_uveg (17) ajarhato_uveg 1(0116)jarhato_uveg (18)jarhato_uveg (4)  K I     jarhato_uveg (3)

Üvegfödém, taposóüveg, üvegpadló, üveg járófelület készítés és beépítésAz üveglépcső, üvegfödém, vagy taposóüveg gyakran előfordul irodákban és magánházakban is. Megjelenését tekintve igen elegáns megoldás. Többrétegű edzett ragasztott biztonsági üvegből készül. Egy-egy egyedi üvegfödém kivitelezése precíz tervezést, előkészítést és kivitelezést igényel. Mindenképpen tapasztalt. gyakorlott szakembertől kérjen tanácsot mielőtt döntene.  Üvegfödém, lépésálló üveg, taposóüveg esetén olyan járható üveg felületet alakítunk ki, ahol az átláthatóság, vagy a fényáteresztés érdekében biztonsági üvegből építjük a padlót, illetve födémet. Megjelenési formák: üvegfödém, üvegpadló, lépésálló üveg, járható üveg, taposó üveg, vagy üveg járófelületKialakítása: 3 rétegű, edzett, vagy ragasztott és edzett üvegszerkezetekből készülnek, a biztonságos kialakítás miatt csúszásmentes felület kialakítható