Facebook Like Box
Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Oszlopos üvegkorlát

Oszlopos üvegkorlát és oszlop nélküli üvegkorlátot építünk kizárólag magas minőségben, igényes anyagfelületekkel. Hotel, irodaház, társasház, terasz, lépcsőház üvegkorlát megoldásokkal várjuk.

Oszlopos üvegkorlát bemutatóterem és üzlet: 1132 Budapest, Váci út 60-62. Nyitva: Bejelentkezés alapán Hétfő-Péntek: 10-17, Szombat: 9-12

A MAX üvegkorlátok lényeges jellemzői:

– Felmérés – gyártás és beépítés komplett szolgáltatásunk! A kivitelezést is vállaljuk.

– Egyedi igény szerinti méretben és kialakításban készül.

– A legmagasabb minőségű európai üvegeket használjuk, melyeknek színe és felülete mindig igényes és eredeti luxushatást ad. (Sajnos az utóbbi időben rendeteg a silány üveg jelent meg a piacon. Kérjen mindig eredetigazolást!)

A 25 éves szakmai tapasztalat, a folyamatos fejlesztések és a szakképesített ÜVEGIPARI szakemberek általi gyártás és beépítés garancia a minőségi kivitelezésre. (Kérdezze meg már felméréskor, ki milyen képesítéssel rendelkezik, illetve milyen alvállalkozóval fog együttműködni! Néhány cégnél igencsak meg fog lepődni!)

– Megfelelő stabilitás

– Valóban rozsdamentes anyagok! (Nincs jelentősége, hogy kültéri vagy beltéri!)

Vállalási határidő 3-6 hét, sürgősségi felár 14 napon belüli beépítéssel 20%

Kapacitás függvényében igazoljuk vissza a megrendeléseket. Kérje egyedi ajánlatát, ha megfelel, felmérjük a helyszínt és kezdődhet a gyártás.

Minden üvegkorlát közt jelenleg ez a legnépszerűbb típus. Ennek oka, hogy dekoratív, biztonságos, megbízható és kedvező az ára. Mind az oszlopok, mind az üvegtartó szerkezetek exkluzív megjelenést adnak. Dekoratív, korszerű és funkcionális rozsdamentes anyagokkal szereljük, kizárólag biztonsági üveget alkalmazunk.

Beépítés technikai adatai, oszlopos üvegkorlát:

Az üvegek rögzítésére rozsdamentes acélszerkezetet használunk, az oszlopokat igény szerint 50-180 cm között, dűbeles és/vagy ragasztásos eljárással rögzítjük A stabil oszlopokra szereljük a korlátüveg tartó elemeit, majd az üvegrögzítők segítségével fixen beépítjük az üvegkorlát biztonsági üvegeit is. Felhasználható ragasztott (kedvezőbb árú), vagy ragasztott és edzett üveg a választott üvegrögzítés függvényében.

Oszlopos üvegkorlát árak azonnal: tel: 06 30 200 9000
Az egyszerű társasházi üvegkorlát és a bevásárlóközpontok hatalmas üvegkorlát szerkezetei is többrétegű biztonsági ragasztott üvegből készülnek, mely lehetővé teszik, hogy esetleges üvegsérülések esetén se zuhanjon ki az üvegkorlát.

 

Oszlopos üvegkorlát terasz kültér társasház

Oszlopos üvegkorlát kapaszkodó

Oszlopos üvegkorlát Balaton

Oszlopos biztonsági üvegkorlát kültérre, vagy beltérre is.

Balaton, társasház oszlopos üvegkorlát

 

Miskolci társasház, oszlopos üvegkorlát munkaközi képei

Miskolci társasház, oszlopos üvegkorlát munkaközi képei

Miskolci társasház, oszlopos üvegkorlát munkaközi képei

Ózd, gyárterület – oszlopos üvegkorlát

 

Budapest magánház, terasz, oszlopos üvegkorlát

Budapest magánház, terasz, oszlopos üvegkorlát

Üvegkorlát biztonsági üvegből, kültéri és beltéri üvegkorlát, erkély, terasz, lépcsőház üvegkorlát – korlátüveg, tervezés, gyártás, beépítés – Árak