Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Üvegkorlát készítés egyedi méretezéssel

 Üvegkorlát készítés

Üvegkorlát készítés

Napjaink lakberendezési trendjeit figyelemmel követve elmondható, hogy a galériás kialakítás különösen népszerű manapság. A nagy belmagassággal rendelkező otthonok tulajdonosai kifejezetten szívesen választják ezt a megoldást, ugyanis így nem csak a hőmérséklet lesz melegebb a lenti részeken is, de a tér vízszintes elosztása is megvalósítható.

Az üvegkorlát remek választásnak bizonyul a feljáró mellé, de akár a galéria fenti részén is mutatós lehet az üveg felület. Galéria esetében különösen fontos, hogy légies, könnyed alapanyagok mellett tegyük le a voksot, ellenkező esetben robosztusnak és nyomasztónak tűnhet majd az építmény. Az üvegkorlát a loft jellegű ingatlanok esetében is remek döntés lehet, hiszen itt sem ritka a galéria kialakítása.

Üvegkorlát készítés során sokszor egyedi méretezésre van szükség, hiszen egyetlen ingatlan sem pont olyan, mint a másik. Ilyenkor jól jön, ha olyan cég mellett teszi le a voksot, amely üvegkorlát és üvegből készült lakberendezési elemek készítésekor az egyedi igényeket is szem előtt tartva végzi munkáját. Az üveg felületek nem véletlenül bizonyulnak manapság olyan kedveltnek, hiszen modern, praktikus megoldásnak számítanak, ráadásul a napjainkban használt típusok már minden biztonsági követelménynek is megfelelnek.

A biztonsági üveg megállja helyét üvegkorlát, üvegtető, tolóajtó, vagy zuhanyajtó gyanánt is, de a konyhában, csempe helyett is egyre többen választanak színes üvegeket, melyek lemosható, egyszerűen tisztítható, és különféle felületkezelési lehetőségekkel állnak rendelkezésre.