Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Üveglépcső légies könnyedséggel

Üveglépcső légies könnyedséggel

Üveglépcső légies könnyedséggel

A modern, különleges hatást keltő belsőépítészeti megoldások mindig is nagy népszerűségnek örvendtek, hiszen segítségükkel irodák, otthonok, szórakozóhelyek egyedi megvalósítással alakíthatóak. Napjainkban egyre többen érdeklődnek az üvegben rejlő lehetőségek iránt, és a hagyományos tolóajtó, nyílászáró vagy éppen kádparaván mellett ma már lehetőségünk van arra is, hogy járható üvegfelületként építsük be azt otthonunkba.

Ennek egyik nagyszerű módja az üveglépcső, amelyet választhatunk a tetőtér megközelítésekor, de a nagy belmagasságú ingatlanok esetében remekül mutató galéria eléréséhez is remek döntés lehet. Az üveglépcső nagy előnye, hogy nem vesz el a térből sokat, így légies, könnyed hatást kel akkor is, ha méretét tekintve tetemes négyzetmétert megkíván. Galéria kialakítása során érdemes elgondolkodni azon is, hogy a járható üvegpadló is helyet kapjon a kialakítás során, sőt, az üveglépcső keltette hatást még tökéletesebbé tegyük üvegkorlát választásával.

Akár egészen egyedi igényeit is valóra válthatja, hiszen a biztonsági üveg felületkezelése is lehetséges, abba különféle minták marhatóak bele. Érdemes az üveget egyéb burkolóanyagokkal is kombinálni, engedje szabadon fantáziáját, és kérje szakember segítségét a gyakorlati, időtálló minőséget eredményező megvalósításhoz.

Üveglépcső választás alkalmával edzett biztonsági üveg kerül majd beépítésre, amely garantáltan biztonságos. Ne mondjon le a különleges lehetőségekről, hiszen akár kis alapterületen is egyedi hatást érhet el az üveg használatával! A luxus és az exkluzív belsőépítészet ma már nem csak a tehetősek sajátja, hanem akár az Ön otthona is alakítható ezek szerint.