Facebook Like Box
1132 Bp. Váci út 60 – 62 Üvegfal, üvegkorlát, egyedi zuhanykabin készítés

Üvegtető a természetes megvilágításért

Az üvegtető

Az üvegtető

A különleges megoldások híve, és mindig is elvarázsolta a passzív házak egyedi kialakítása? Az üvegtető ma már nem olyan luxus, amelyet csak a tehetősek engedhetnek meg maguknak, hiszen családi házak esetében minden további nélkül megvalósítható az. Az üvegtető számos előnnyel bír, és ezek közül csak egy a világítási költségeken való spórolás. Egészen egyedi, természet közeli hatás érhető el segítségével, s ha olyan nagyobb helyiségekbe választja, mint a nappali, akkor a kanapén heverve érezheti úgy magát, mintha a szabadban, a csillagos ég alatt heverne.

Természetesen az üvegtető lehetőséget kínál arra is, hogy például a nagy belmagasságú lakásokban előszeretettel választott galéria padlója kerüljön kialakításra ilyen módon, de a terasz beépítése során is érdemes mellette letenni a voksot. A hasonló célra beszerezhető üveg alapanyag felületkezelésének köszönhetően a biztonsági, edzett üvegek minden előnyös jellemzőjével rendelkezik, tehát biztos lehet abban, hogy megbízható minőséget kap az üvegtető elkészültével.

Egyre több otthon esetében találkozhatunk a terasz beépítésével, vagy a télikert funkcióját ellátó plusz helyiséggel, melyek szintén jelentős mennyiségű üveg felületet tartalmaznak. Legyen szó üvegtető készítésről, vagy az oldalfalak megvalósításáról, nem csak a megfelelő szigetelésre érdemes figyelni, hanem a szellőztetési lehetőségre is, hiszen nyáron ez kiemelt jelentőséggel bír. Az üveg, mint alapanyag minden korábbinál népszerűbb manapság, nem véletlen, hogy burkolásra, fürdőszoba átalakításra, vagy a különleges megoldások megvalósítása során is gyakran esik rá a választás.